Om oss

Bakom Neurofeedback Scandinavia är ett team som är specialiserade inom neurofeedback, biofeedback och brain computer interface (BCI). Vi ingår i ett nätverk med ingenjörer, läkare, psykologer och forskare, och har vår bas i Stockholm.

Sedan vår start 2014, använder vi en kombination av de senaste teknologierna inom området för att kunna erbjuda det modernaste och effektivaste systemet för neurofeedback inte bara i Stockholm, men i hela Sverige. För att främja avkoppling sker träningen i en hemtrevlig miljö, i anslutning till Mall of Scandinavia.

Det råder ingen tvekan om att neurofeedback är framtiden för vården, prestationshöjning och den allmänna hälsan. Med den vetskapen och en brinnande passion för både hjärna och teknologi, vill vi vara delaktiga i att driva utvecklingen framåt.

För närvarande är vi även igång med utvecklingen av en neurofeedback-produkt vid namnet Mendi som använder en ny teknik för mätning av hjärnaktivitet, vilken lämpar sig för hemanvändning. I utvecklingsprocessen samarbetar vi med forskare från NASA, Stockholms universitet och Stanford University.

Vi anser att hjärnträning är lika självklart som fysisk träning och vi vill göra det tillgängligt för alla.

Neurofeedback in action

Neurofeedback Scandinavia 
Evenemangsgatan 10
16979, Solna
Stockholms län, Sverige
(utsidan av Mall of Scandinavia)
info@neurofeedbackscandinavia.se

 

Neurofeedback med bas i Stockholm. Vi välkomnar ansökningar från hela Sverige