Neurofeedback-Scandinavia and Mendi
Hälso-influencer Emelie Hollsten under en träningssession på Neurofeedback Scandinavia.

Neurofeedback Scandinavia: Skaparna av Mendi och framtidens neurofeedback-träning i Stockholm

När det kommer till banbrytande teknik och avancerad hjärnträning, ligger Neurofeedback Scandinavia i framkant. Efter en tids uppehåll för att fokusera på utvecklingen av vår produkt Mendi är vi nu på väg tillbaka. Som en modern klinik av världsklass belägen i hjärtat av Stockholm, är vi stolta över att erbjuda det allra bästa inom neurofeedback.

Mendi: Vår innovation i världsklass och ett fantastiskt komplement till kliniken

Tider förändras, teknik utvecklas, men vår passion för hjärnträning och teknologi förblir densamma. Mendi, som vi stolt kan säga att vi skapat och lanserat, har blivit en världssuccé. Denna banbrytande produkt, utformad för hemträning, använder sig av HEG/fNIRS-teknik och gör det möjligt för individer över hela världen att uppleva neurofeedback i sina egna hem.

Här på Neurofeedback Scandinavia går vi några steg längre

Vi använder avancerad EEG-teknik tillsammans med QEEG för att erbjuda skräddarsydd och personlig hjärnträning, likt en personlig tränare för din hjärna. På så sätt kan vi rikta träningen för att träna specifika svagheter och delar av hjärnan. Vi erbjuder även kostnadsfri träning med Mendi mellan besöken.

Ett dedikerat team bakom varje framsteg

Bakom varje framsteg hos Neurofeedback Scandinavia finns specialister inom Neurofeedback. Vi ingår i ett nätverk av ingenjörer, läkare, psykologer och forskare, alla med en gemensam passion för hjärnan och teknologi. Vårt samarbete sträcker sig bortom Stockholms gränser – vi har starka band med forskare från bland annat NASA, Sahlgrenska universitetssjukhus och Stanford University.

Varför neurofeedback?

Det råder ingen tvekan om att neurofeedback är framtiden – inte bara för medicinsk vård, utan också för prestationshöjning och allmän hälsa. I en hemtrevlig miljö, i anslutning till Mall of Scandinavia, erbjuder vi våra kunder möjligheten att uppleva denna framtid. För vi tror att hjärnträning bör vara lika grundläggande som fysisk träning – och vi strävar efter att göra det tillgängligt för alla.

Slutord

I en värld där teknik och vetenskap ständigt förändras, är vi stolta över att vara ledande inom neurofeedback. Från att skapa och introducera produkter som Mendi, till att erbjuda toppmoderna kliniska tjänster, arbetar vi för att ge varje individ möjlighet att uppnå sitt bästa jag.

Tillfällig kampanj

För att fira den globala succén med Mendi och att vi är på väg tillbaka, erbjuder vi just nu exklusiva neurofeedback-sessioner i Stockholm till kampanjpris (-45%). Platserna är begränsade och vi tar emot utvalda klienter från hela Sverige. För att säkerställa ditt deltagande till specialpris, vänligen lämna din intresseanmälan så snart som möjligt.